Junta de districte de gener 2015

La Junta de districte és el mètode més participatiu que els actuals gestors de l’Ajuntament de València entenen dins de la seua gestió de ciutat i, gràcies…
En este fòrum els representants dels partits polítics podem presentar les nostres mocions a la gestió del govern, dins de l’entorn del nostre districte i així, els responsables traslladen les inquietuds del barri a les regidories corresponents. A banda, dels partits polítics representats podem assistir representants d’entitats socials dels barris i ciutadans interessats en la gestió municipal.
El dimecres 7 de gener té lloc una d’estes Juntes, la d’Abastos, la del nostre districte, es celebra, com cada trimestre,  al carrer Alberic, 18 (dins del mercat d’Abastos) a partir de les 18:00 h. i el grup Municipal Compromís hem presentat estes mocions i preguntes:

Si teniu interés de saber que ens conten els responsables de l’equip de govern, i de saber com funciona el teu barri, pots assistir a la Junta de districte.

Arxivat en: Abastos, Junta de districte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *